Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/cultartist/public_html/traders/template/template_header.php:55) in /usr/home/cultartist/public_html/traders/template/template_header.php on line 99
← PREVNEXT →

Tape:

File UnderSteve Wynn
DateJan 29, 2003
Sourcefm
About
http://www.nrk.no/magasin/musikk/nyhende/pop_og_rock/2492835.html

Eksklusiv Wynn

Den gamle Dream Syndicate-vokalisten Steve Wynn har mange fans i Norge, og nå er han i landet for å presentere sin nye plate "Static Transmission". Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX.
Amerikanske Steve Wynn er klar med ny plate. Onsdag kveld hører du ham spille live i Kveldsåpent, NRK P1. Men du får ham først her på nettet.

Publisert 29.01.2003 14:57.
LYD OG VIDEO
Hør sang og intervju med Steve Wynn fra Kveldsåpent (32 kb/s)
Hør sang og intervju med Steve Wynn fra Kveldsåpent (64 kb/s)

Steve Wynns nye plate har fått tittelen ”Static Transmission”, og er i handelen fra 24.februar.

Han var tidligere kjent som frontfigur for rockegruppa Dream Syndicate, men bandet ble oppløst på slutten av 80-tallet, og Wynn har vært soloartist siden.

Norge er et spesielt land å komme til for Steve Wynn, her har publikum vært trofaste siden tiden med Dream Syndicate.

Fikk øynene opp først
- Mens jeg spilte med Dream Syndicate var det alltid en god oppfølging i Europa, og spesielt i Norge. Norge var faktisk det første europeiske landet som virkelig fikk øynene opp for det vi gjorde, og publikum her var lojale, sier Steve Wynn til Kveldsåpent i NRK P1.

- Senere, da jeg startet som soloartist, og var spent på hvordan det skulle gå, var Norge igjen det landet jeg fikk mest oppmerksomhet. Så for meg er det alltid en god ting å kommet å komme til Norge.

Steve Wynn gjør to korte promokonserter i Oslo onsdag kveld. Først på Mono kl. 20:00 og så kl. 21:30 på Blå. Steve Wynn kan du også se i kveldens utgave av Stereo på NRK 2.

Av Eirik Kjos Gjerde, Kveldsåpent - NRK P1 og Jørn Gjersøe, nrk.no/musikk.


File under stevewynn2003-01-29.fm.flac16
Setlist
1intro and interview
2What Comes After[+]
3interview
4One Less Shining Star[+]
5outro

Video

© All rights for music and text on these pages belongs to Steve Wynn